18.7.14

DECORAR AMB CORONES DE FLORS

Bon temps, solet i ... flors! La tornada a les arrels, al natural, al contacte amb el bàsic: aigua, aire, terra ÉS TENDÈNCIA!

corona de flores con cuerda y flores de fieltro

Després del post per decorar amb GARNALDES, avui us mostro decoració amb corones / garlandes de flors.

El resultat final dependrà del material que triïs, la mida, el color i la disposició de les mateixes. Et deixo unes fotos perquè t'inspiris:


Una corona molt natural amb l'estructura (que pot ser de cartró) folrada amb corda i flors fetes amb feltre, fent composició sol en un costat de la corona. Ideal per penjar a la porta com benvinguda o al mirall de l'entrada.
Una corona feta de flors i fulles silvestres, una garlanda natural i d'aspecte salvatge, combinant el verd i les floretes blanques! Imaginala sobre de la taula de menjador o de centre ... PRECIOSA!


flores y hojas silvestres para una corona natural y salvaje


Que et sembla rebre els teus convidats amb una corona decorant la cadira? segur els agrada i sorprèn: pots triar els flors preferides, o les dels teus convidats ...


corona de flores para decorar sillas en una velada especial

Una original corona feta de taps de suro i un gran llaç: tens pensat organitzar un tast de vi amb els teus amics? doncs apunta aquesta idea per decorar la taula!

corona hecha con tapones de corcho y lazo

Assenyalar la porta de casa quan celebris un aniversari: amb globus de colors, núvols de cotó o el que se't passi ... i el detall de la inicial Hummmm, que et sembla?


mil y un colores para una corona para fiesta de cumpleaños


Una mica més subtil i elegant, complementant els centres amb espelmes, unes senzilles corones amb petites floretes, donant un toc de color i afegint delicadesa.


detalle de corona para complementar centro de vela


Estem organitzant un taller de corones de flors, vols apendre? pots venir amb els petits de la casa, a partir de 5 anys!!!

 
Powered byEMF Online Order Form

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada