12.5.14

IDEES PER DECORAR AMB GARLANDES

Si teniu pensat fer una festa i no sabeu com decorar l'espai per donar un toc festiu, et proposem idees que podeu fer vosaltres mateixos. Uns DYS amb materials que segur teniu a casa i que podeu fer amb els més petits de la casa.


Fets amb blonda de paper que dels que es posen sobre les safates per servir pastissets. Doneu-li un toc de color, s'han de doblegar per la meitat i unir uns quants. Per acabar penjeu-los del sostre a diferents alçades.


Guirnaldas para decorar fiestas


Unes banderoles en forma triangular fetes amb retalls de roba: del mateix color però diferent estampat, com amb diferents robes, colors i estampats. També es poden fer de paper. Només heu de fer una plantilla per tallar-les totes iguals i unir-les en una cinta, per després penjar-les al sostre o a la paret.

Guirnaldas para decorar fiestas

Guirnaldas para decorar fiestasAmb els posagots de paper, de feltre, cartró, etc... unint-los amb un cordill, això si, millor no barrejar materials ni dissenys, quedarà més maco un sol tipus. I llestos per penjar!

Guirnaldas para decorar fiestas


Aquestes garlandes amb aquest resultat tant vistós són molt fàcil de fer: infleu un globus i cobrir tota la superfície de cola, dona voltes amb el cordill de colors y quan estigui la cola ben seca, punxeu el globus. Després només els haureu de penjar.

Guirnaldas para decorar fiestas


Aquestes altres fetes amb feltre, podeu escollir la forma, segons la temàtica de la festa, o combinar formes, colors, mides: retalleu les formes i uniu-les en un fil de pescar per després decorar el espai.

Guirnaldas para decorar fiestas

Per una festa al vespre, podeu utilitzar les llums de Nadal o unes d'exterior, fer un forat al cul del got de plàstic i unir perquè no caiguin un cop penjats. Llest per penjar!

Guirnaldas para decorar fiestas